Skip to main content

Daikin, prima alegere în materie de aparate de aer condiționat, vă aduce în casă un climat personal ca să vă simțiți bine.

Gusturile sunt diferite - la fel și aprecierea temperaturilor. La Daikin, înțelegem acest lucru și, împreună cu dumneavoastră, vom găsi soluția pentru climatul interior optim.

Daikin Europe makes donation for humanitarian aid in Ukrainian refugee crisis

Control simplu al climatizării în loc de căldură ca vara în casă

Ceea ce pentru mulți este cel mai frumos sezon al anului, poate fi perceput de alții ca o perioadă cu zile de transpirație și nopți nedormite. Dar în propria casă trebuie să vă simțiți confortabil, iar în sezonul cald, acest lucru este adesea o provocare. Cei care nu stăpânesc în mod corespunzător „tehnica șoc-ventilație-jaluzele venețiene” nu vor putea scăpa de căldură.

Aparatele de aer condiționat Daikin vă asigură climatul în care vă veți simți bine

Nu trebuie să vă specializați în controlul temperaturii. Cu soluții de climatizare complete, Daikin vă face să vă simțiți bine. Cei 95 de ani de calitate, capacitatea de a oferi cea mai bună eficiență energetică și poziția de lider de piață în materie de sisteme de aer condiționat vorbesc de la sine. Dar nu vorbim doar despre tehnologie, vorbim și despre oameni, iar confortul locuinței dumneavoastră este preocuparea noastră principală. De aceea, ne place să aflăm climatul dumneavoastră individual în care vă simțiți bine și, prin intermediul controlului nostru inteligent, vă oferim controlul de oriunde asupra încăperilor.

Găseşte soluţia perfectă pentru tine

De ce gamă de produse ești interesat?

Selectează din portofoliul nostru gama și produsul care corespund cerințelor tale

  • Aer Condiţionat

    Soluţii de încălzire şi răcire eficiente energetic pentru locuința ta

  • Pompe de căldură si centrale termice în condensare

    Soluții pentru pentru încălzire și producerea de apă caldă menajeră 

  • Purificatoare și umidificatoare de aer

    Soluții pentru curățarea, îmbunătățirea și umidificarea aerul din încăpere

bg-image

Cauți un sistem de încălzire, răcire, ventilație sau apă caldă menajeră pentru locuința ta nouă sau proaspăt renovată?

Descoperă toate soluțiile Daikin pentru acasă și spații comerciale de mici dimensiuni cu ajutorul noului nostru Centru de Experiență Virtuală